Mixed Media

Katalog

Tillverkare
Fraktkostnad

Tillverkare

Här är vårt sortiment av Mixed Media.

Mixed Media Det finns 57 produkter.

Underkategorier

 • Akrylfärg o medium
  Här säljer vi akrylfärg, gesso etc.
 • Artist Pigments - 10ml
  Artist Pigment är ett skimrande pulver av grundfärg som har många användningsområden. Blanda med någon grund akrylfärg för att skapa nya skimmrande nyanser. Här finner du våra akrylfärger.Blanda med vatten i en sprayflaska för att göra ditt eget glimmermist. Det går även att blanda olika pulver med varandra för att skapa unika nyanser. Observera att färgen du får av pulvret när du blandar ut det, kan skilja sig ganska markant åt från färgen på pulvret. Så gå mer efter namnet på färgen än vad du ser för pulver! De pulver som vi hinner med att testa kommer vi givetvis lägga ut bilder på för att ni ska få se hur de ser ut blandade. Här finner ni en tutorial hur ni blandar till er egen glimmer mist: tutorial 
 • Artist Pigments - 5ml
  Artist Pigment är ett skimrande pulver av grundfärg som har många användningsområden. Blanda med någon grund akrylfärg för att skapa nya skimmrande nyanser. Här finner du våra akrylfärger.Blanda med vatten i en sprayflaska för att göra ditt eget glimmermist. Det går även att blanda olika pulver med varandra för att skapa unika nyanser. Observera att färgen på din färdigblandade mist kan vara annorlunda än färgen på pulvret! Heter pulvret något med 'red' så blir det en nyans av rött t ex. Här finner ni vår tutorial hur ni blandar till er egen glimmer mist: tutorial        
 • Coffee filter
  Coffee filter, amerikanska ark med som namnet avslöjar, kaffe filter. Här ser ni de ark vi har från Christy Tomlinsons serie She Art.
 • Distress Paint
  Här ser ni vårt urval av Distress Paint som vi för tillfället har inne.
 • Inka Golds
  Ge dina alster en helt otrolig nyans av antik guld, silver etc! Inka Gold torkar fort och är väldigt lättarbetat och enkelt att applicera. Använd en mjuk svamp eller trasa på nästan vilken torrt absorberande material som helst.
 • Metall embellis
  Här finner ni våra metall dekorationer. De passar utmärkt till steampunk projekt, mixed media med mera! De är vackra och gör det där lilla extra till dina alster!
 • Lera och Gjutform

  Moldmaker kan översättas till gjutform. Att man gör sin egen gjutform eller att man köper den färdiga formen och häller i något som ska stelna för att göra sina egna figurer.  Man kan hälla i Polymer lera, craft soap (flytande tvål för tillverkning) eller bivax t ex. 

 • Övrigt mixed media

  Här ser ni produkter som inte får en egen underkategori i kategorin Mixed Media. :)

per sida
Visar 1 - 48 av 57 artiklar