Välkommen till Moa Pyssel Scrapbookingbutik. Butiken har varit verksam sedan 2012.

Affärsidé
Efter flera års scrappande och kortmakeri har vi format vår affärsidé efter det som vi anser är viktigt. Att ge våra kunder kvalitetsprodukter och bra service. Bra priser blir det också, vi har inga dolda avgifter någonstans! Priset du ser på varan är vad du betalar, kan det bli bättre?

Butiken drivs som webshop och på så sätt slipper vi kostnader som t ex butikshyra, kassasystem etc. Vi säljer produkter som vi själva använder och som är av bra kvalitet och är noga med att ge rättvisande bilder och beskrivningar av vad som köps så du som kund ska känna dig trygg. Färgerna du ser på produkterna kan dock avvika från verkligheten, då alla datorskärmar inte är inställda på samma sätt.

Vidare är fraktkostnader något som vi tycker är rörigt och irriterande när man handlar på internet. Det blir svårt att jämföra priser, ska man antingen handla för ett visst belopp, eller innan ett visst datum. Så vi har gjort det enkelt för oss, vi strävar mot att alltid erbjuda fri frakt på utbudet i butiken! 


Vilka är vi då?
Vi som äger och driver Moa Pyssel heter Lotta och Jocke Notstrand. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du har frågor. Lotta hanterar produktinköp, paketering och leveranser. Jocke är IT ansvarig och står för allt som hör till det tekniska, så som webdesign och datorrelaterat. Tillsammans ser vi till att kunden får sina varor och att allt ska flyta på så smidigt som möjligt. 

Lotta polaroid

Lotta
Min stora hobby sedan flera år är scrapbooking. Speciellt roligt tycker jag det är med kortmakeri. Jag har tidigare arbetat som lärare och om det är något jag saknar med det så är det kontakten med alla underbara barn. 

Förutom att jag är utbildad matte/no lärare med ämnet bild som tillval, så har jag också läst ekonomi på gymnasiet. En bra grund när man ska starta eget företag. Och äntligen får jag nytta av timmarna jag pluggat redovisning.

Jag brukar besöka diverse scrapbooking-events så vi kanske ses :-)Kram Lotta

Jocke


Jocke
Datorer och design är något som jag alltid älskat att arbetat med. Så man kan säga att den scrapbooking jag gör oftast görs i något fotoredigeringsprogram framför datorn. Är det något som verkar konstigt eller rent av felaktigt i webbutiken så tveka inte att höra av dig

mvh Jocke